Karşılaşmanın son dakikalarında tribüne gönderilen Teknik Direktörümüz Okan Buruk'un yerine Yardımcı Antrenörümüz İrfan Saraoğlu basın toplantısına katıldı.

Saraoğlu "Hepimizin bildiği gibi Göztepe yönetimiyle, taraftarıyla birlikte hedefleri olan bir camia. Bugün bulunduğu ligin üstünde bir takım. İyi bir futbolcu ekibine ve teknik direktöre sahibiz. 5. haftada liderliği yakaladık. Bu sebeple rakiplerimizin dirençli olması normal ama futbol oynamamaları bizim için bir kayıp. Maçın analizini pek yapamıyorum çünkü oyunun sürekli kesilmesi tempomuzu önledi. Bu takım bu ligin en önemli takımlarından biri, oyuncularımıza güvenimiz tam. Önümüzdeki maçlara oyuncularım kendilerini daha iyi motive ederek rakipleri mağlup etmenin yollarını arayacak." şeklinde konuştu.

Teknik Direktörümüz Okan Buruk'un tribüne gönderilmesi hakkında da yorum yapan Saraloğlu "Okan Buruk hepimizin tanıdığı bir teknik direktör, heyecanlı ve bu takımı şampiyon yapmak isteyen bir antrenör. Maçın gereksiz yere durduğunu belirttiği için haksız bir şekilde tribüne gönderildi, buna anlam veremiyorum. Özellikle en sonda bir oyuncu değişikliği oldu ki oyuncular değiştikten 1-2 dakika sonra tabela kalktı, futbol kariyerim boyunca böyle bir şey görmedim. Daha birikimli, kendini geliştiren hakemlere ihtiyacımız var. " ifadelerini kullandı.