1-0 galibiyetle ayrıldığımız Ümraniyespor maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Yardımcı Antrenörümüz İrfan Saraloğlu "Bizim için çok önemli bir maçtı. Rakibimiz ligin son sırasında yer alıyor fakat iç sahada yenilgileri yoktu. Zor bir maç olacağının farkındaydık ve buna göre hazırlandık. İkinci yarıda  daha fazla kanatları kullanarak sonucu bulmak istedik ve bunu da başardık. 3 puan almak için gelmiştik bunu başardığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Flash röportajda ise oyuncularımız Gençer, Halil ve Jahovic yorumlarda bulundu.

Gençer: Sezona düşündüğümüz gibi iyi bir şekilde başladık, Göztepe'nin de hak ettiği bu zaten. Takım olarak iyi futbol oynadığımızı ve birbirimize yardım ettiğimizi düşünüyorum. Taraftarımız her yere geldiği gibi bu deplasmanda da bizleri yalnız bırakmadı bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz.

Halil: Öncelikle 3 puanı aldığımız için çok mutluyum. Gol attığımız pozisyon antrenmanda çalıştığımız bir organizasyondu. Sezon sonunda umarım ligi istediğimiz yerde bitiririz. Bu camiayı mutlu etmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Jahovic: Öncelikle tüm takım arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Çok iyi bir mücadele örneği gösterdik. Rakibimiz ligin son sırasında olmasına rağmen iyi futbol oynayan bir ekip. Taraftarımız için ise söyleyecek bir söz bulamıyorum, onların arkamızda yarattığı destek ile bütün engelleri aşacağız