Teknik Direktörümüz Okan Buruk, Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde basın mensupları ile bir araya geldi.

İlk olarak 1-0 galip geldiğimiz Ümraniyespor maçı ile başlayan Teknik Direktörümüz Okan Buruk "Ümraniyespor maçının zor bir maç olacağını biliyorduk. Ligimizde kolay maç yok, özellikle deplasmanda oynadığınız zaman maç daha da zorlaşıyor. Çok iyi bir maçımız olarak kabul etmiyorum bu maçı, daha iyisini yapmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Pazar günü oynayacağımız Eskişehirspor karşılaşmasını kazanmak için sahaya çıkacağımızı belirten Okan Buruk "Eskişehirspor'a baktığımız zaman iyi bir kadroya sahip, ligin iddialı takımlarından biri. Kiminle oynarsak oynayalım bizim için önemli olan kendi doğrularımızı sahaya yansıtmak. Oyuncularımın bu maç ile ilgili ekstra bir motivasyonu olacaktır, kendi sahamızda taraftarımızın önünde ligdeki rakiplerimizden biriyle karşılaşacağız. Taraftarımız da biletlere büyük ilgi gösteriyor kısa süre içerisinde biletler tamamen tükenecektir. Elazığspor maçında Bornova Doğanlar Stadı'nda ilk kez oynadık, sahayı tanıdık. Bu maç bu anlamda bizim için biraz daha kolay olacak. Kazanmak için sahaya çıkacağız, taraftarımızın bize yansıtacağı ruhu biz de oyunumuza yansıtacağız. Oyuncularıma güvenim tam." dedi.

Türkiye Kupası'ndaki hedef hakkında gelen soruya Okan Buruk "Türkiye Kupası'nda gruplara kalmak istiyoruz, geniş bir kadromuz var ve her oyuncumuzu kullanmak istiyorum. Karagümrük deplasmanına kazanmak için gideceğiz. Rakibimiz maçlarını sentetik sahada oynuyor bunu çok doğru bulduğumu söyleyemem." yanıtını verdi.