Teknik Direktörümüz Okan Buruk ile oyuncularımız Doğa Kaya ve Adis Jahovic Giresunspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Teknik Direktörümüz Okan Buruk: Zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Son 2 maçını kaybetmiş ve evinde kazanmak isteyen bir takıma karşı oynadık. Çok erken bir dakikada geriye düştük sonra oyunu dengelemeye çalıştık. İlk yarı beraberliği sağladık maç daha ortada oynanmaya başladı. İkinci yarının başında rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra kazanmak için hamleler yaptık ama oyuna baktığımızda Giresunspor bizden daha çok istedi bu maçı. Bazı oyuncularımızın performansı istediğimiz seviyede değildi böyle olunca da kazanmayı hak eden bir performans ortaya koyamadık. Giresunspor deplasmanında alınan 1 puan kötü değil tabii ki ama rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra buradan 3 puanla ayrılabilirdik.

Doğa Kaya: Kazanmak için gelmiştik ama istediğimiz oyunu tam anlamıyla sahaya yansıtamadık. Hedefi olan bir takımız her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz bundan sonraki maçlarda da kazanmak için oynayacağız. Her ne kadar Giresunspor deplasmanında 1 puan kötü olmasa da sonuçtan memnun değiliz.

Adis Jahovic: Kazanmak isteyen bir takımız ve bu bizim istediğimiz bir sonuç değildi. Zor şartlarda, zor bir sahada oynadık. Futbol oynamak isteyen bir takımız ama zor şartlar mazeret değil. Özellikle ikinci yarıda bir kişi fazla oynadık kazanamadığımız için üzgünüz.