Teknik Direktörümüz Okan Buruk, Bandırmaspor maçı öncesinde Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde basın mensupları ile bir araya geldi.
 
Değerlendirmelerine milli maç arasının yenilenme ve dinlenme açısından iyi bir fırsat olduğunu söyleyerek başlayan Teknik Direktörümüz Okan Buruk “Milli maç arasına kazarak girmek bizleri mutlu etti. Boluspor bizim için önemli bir rakipti. Kazandığımız zaman sıralamada rakibimizin üstüne çıkıyorduk ve bunu başardık. Oyuncularımın performans, istek ve son dakikaya kadar kazanma arzularından oldukça memnunum. Fiziksel ve zihinsel olarak oyundan hiç kopmuyorlar. Bunların yanında taraftarımız Bornova Stadı’nda muhteşem bir atmosfer yaratıyor ve oyuncularımız için itici kuvvet oluyor. Bandırmaspor maçında da taraftarımızın aynı ortamı yaratacağına inanıyorum.” dedi.

Bu hafta karşılaşacağımız Bandırmaspor’a ilişkinde değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktörümüz Okan Buruk “Bandırmaspor özellikle Feyyaz Uçar’ın takımın başına geçmesi ile geçtiğimiz haftalara göre daha olumlu görüntü sergiledi. Maçın başından sonuna kadar ciddiyetten uzaklaşmamalıyız. Pozisyona giren futbol oynamak isteyen bir takımla karşılaşacağız. Biz de bize yakışan mücadeleyi sergileyip kendi evimizde kazanmak istiyoruz.” dedi.
 
Oynanacak olan kupa maçlarını da değerlendiren Buruk “Medipol Başakşehir, Sivaspor ve Amasyaspor ile mücadele edeceğiz. Medipol Başakşehir, Sivaspor ve biz geniş kadrolara sahip takımlarız. 4 takım da bir üst tura çıkmak için mücadele edecek. Hedefimiz Türkiye Kupası’nda da başarılı olmak.” dedi.