Türkiye’de ve İzmir'de büyük ölçekli projeler gerçekleştiren Türkerler Holding ile sponsorluk anlaşması imzaladık.

Bu anlaşma doğrultusunda Türkerler Holding, 2016/2017 sezonu boyunca Futbol A Takımımızın ana sponsoru olurken, 2016/2017 sezonu boyunca A Takımımızın forma göğüs reklam alanında Türkerler Holding'in İzmir'deki prestijli projesi Mahall Bomonti İzmir yer alacak.

Türkerler’den İzmir’e çok yakışacak bir proje: MAHALL BOMONTİ İZMİR

Kökleri 1970’li yıllara kadar uzanan, inşaat, enerji, doğalgaz, altyapı, imalat alanlarında tüm Türkiye’de büyük ölçekli projeler gerçekleştiren Türkerler Holding, İzmir’e çok özel bir yaşam alanı kazandırıyor: Mahall Bomonti İzmir.

İzmir’in kalbinde, Alsancak’ın yanı başında, yaşam, iş, alışveriş ve eğlenceyi bütünleştiren yapısıyla tüm beklentilerini tek başına karşılayan bir proje Mahall Bomonti İzmir. Biri 58 katlı, dokusu tarihi binalardan oluşan bu yaşam alanı şehrin özgün kimliğiyle modern yapısının eşsiz bir sentezini oluşturuyor.

Körfez’in nefes kesen panoramasına hakim 470 konut, 572 ofis ve mağazaların yanında müze, sanat evi, kafeler, restoranlar, açık hava konser alanı gibi sosyal donatılarıyla çağdaş yaşam ve kentin otantik dokusu Mahall Bomonti İzmir’de birbiri içinde eriyor.

Bilgi için: http://mahallbomontiizmir.com