1-0 üstünlüğümüz ile sona eren Sivasspor maçının ardından Teknik Direktörümüz Okan Buruk ve oyuncularımız açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: Maçı çok güzel bir stadyumda oynadık. Oyuna baktığımız zaman belirli bölümlerde iki takımın da net pozisyonları vardı. Önceliğimiz lig olsa da bizim için bu kupanın içinde yer almak da çok değerli. Grup maçlarına kaybetmeden başlamak istiyorduk bu yüzden buradan galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. Genç bir kadroyla sahadaydık, Sivasspor karşısında oyuncularımın performansını görmek açısından iyi bir maç oldu. Artık önümüzde Yeni Malatyaspor maçı var bu maça odaklanacağız.

Hakan Barış: Göztepe'yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Kupada bir üst tura çıkmak istiyoruz. Rakibimizle 2 hafta sonra ligde de karşılaşacağız hedefimiz o maçı da kazanmak.

İsmail Can Üzüm: Genç bir takımla sahaya çıktık. İki kulvarda da iyi mücadele edip ilerlemek istiyoruz. Göztepe için her zaman daha iyisini yapmak adına çabalamaya devam edeceğiz.

Göktuğ Bakırbaş: Maçı kazanmak isteyen taraf bizdik, galip geldiğimiz için mutluyuz. Umut oyuna girer gitmez gol attığı için onun adına da çok mutlu oldum. Kupada gruptan çıkarak yolumuza devam etmek istiyoruz.