Boluspor maçının ardından Teknik Direktörümüz Okan Buruk ve oyuncularımız Umut Nayir, Günay Güvenç ve Prince Segbefia açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktörümüz Okan Buruk: Maçın çok zor geçeceğini biliyorduk tabii ki. Boluspor iyi futbol oynayan bir ekip. Boluspor'u yenip ligde üstlerine geçmek istiyorduk bunu başardık. Öncelikle maçın ilk yarısını değerlendirirsek oyunun oldukça içindeydik, istekli bir futbol sergiledik. Rakibimize pek pozisyon vermedik. İkinci yarı bizi hücum anlamında zenginleştirecek hamleler yaptık. Oyuncularım kazanmak için büyük bir efor sarfettiler bunun için onlarla gurur duyuyorum. Genel olarak değerlendirdiğimde hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bugün burada inanılmaz bir atmosfer vardı bu yüzden taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Yolumuzun çok uzun olduğunu biliyoruz bu yolda hep beraber yürümeye devam edeceğiz.

Umut Nayir: Kazanmak için sahaya çıktığımız bir maçtı, tüm arkadaşlarımla birlikte bunun için mücadele ettik. Son dakikada olsa da golü bulduk, bizi son ana kadar destekleyen taraftarımıza teşekkür ederiz.

Günay Güvenç: Üst sıralar için rakiplerimizden biri olan Boluspor'a karşı oynadık. Galibiyet için her yolu denedik ve sahadan 3 puanla ayrıldık. Lig uzun bir maraton maç maç ilerleyerek yolumuza devam edeceğiz. İyi futbolları için rakibimiz de tebrik ediyorum. 

Prince Segbefia: Önemli bir takıma karşı oynadık, kazanmak istiyorduk ve bunu başardık. Golü geç bulduk ama maçın her anında kazanmak için oynadık. Bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.