2-0 sona eren Yeni Amasyaspor maçının ardından Teknik Direktörümüz Okan Buruk ve oyuncularımız Fatih Kurucuk, Burak Çolak ile Yavuz Aygün açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: Rakibimiz Yeni Amasyaspor gruptaki ilk maçında Başakşehir'e karşı çok iyi bir oyun sergilemişti. Biz bugün topa sahip olarak gol bulmak istedik ilk yarıda bunu pek başaramadık ama ikinci yarı biraz daha rakip kaleye giderek, pozisyonlara girerek iki gol bulduk. Rakibimizi de tebrik etmek istiyorum bölgesel amatör lig takımı olmalarına rağmen çok pozitif bir oyun sergilediler. Gruptaki yolumuza devam etmek adına güzel bir galibiyet oldu. Grubu iyi bir şekilde tamamlayarak bir üst tura çıkmak istiyoruz.

Burak Çolak: Kupada gayet iyi ileriyorduk ve bugün de kazanmak istiyorduk. 2-0'lık skorla sahadan ayrıldık, kazandığımız ve gol attığım için mutluyum.

Fatih Kurucuk: Hem lig hem de kupada yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu galibiyetle de 6 puana ulaştık, kazandığımız için sevinçliyiz.

Yavuz Aygün: Ligde Sivasspor karşısında aldığımız mağlubiyetin ardından bugün kupada bize moral olacak bir galibiyet aldık. İki kulvarda da yolumuza devam etmek istiyoruz. Bugün Göztepe ile ilk resmi maçıma çıktım umarım uzun süre bu formayı giyerim.