2-0 sona eren Mersin İdmanyurdu maçının ardından Teknik Direktörümüz Okan Buruk ve oyuncularımız Gençer Cansev, Adis Jahovic ve Jean-Jacques Gosso açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: Bugüne çok kötü bir şekilde uyandık, üst üste gelen terör saldırıları hepimizi üzüyor. Bir kez daha ülkemizin başı sağolsun. Maça gelirsek karşılaşmaya iyi başlayamadık ve ilk etapta istediğimiz oyunu sahaya koyamadık. İkinci yarıya biraz daha önde başladık ve pozisyonlar bulma fırsatını yakaladık. Dakikalar ilerledikçe üzerimizde biraz baskı oluştu ama golü bulduktan sonra rahatladık. Genç bir takıma karşı zor bir maç oynadık, kazanmanın önemli olduğu bir maçtı bu yüzden 3 puanı aldığımız için mutluyuz.

Gençer Cansev: Maça çok acele ederek başladık. Rakibimiz alt sıralarda yer alabilir ama genç ve çok koşan bir takım. İkinci yarıda duran toptan golü bulunca rahatladık. Kazandığımız ve 3 puanı aldığımız için mutluyuz.

Adis Jahovic: Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Mersin genç bir ekip ve genç oyuncular kalitelerini göstermek istiyor. İlk yarı golü bulamamış olmamız bizi biraz strese sokmuş olsa da ikinci yarıda bunu üstümüzden attık ve ihtiyacımız olan golleri bulduk.

Jean-Jacques Gosso: Rakibimizin 10 ya da 11 kişi olması farketmiyor bizim bir oyun felsefemiz var ve bunu sahaya yansıtmak istiyoruz. Bugün kazanmak önemliydi, 3 puanı alıp bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımızı mutlu ettiğimiz için sevinçliyiz.