2-1 galip ayrıldığımız Samsunspor maçının ardından Teknik Direktörümüz Okan Buruk ve oyuncularımız açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: Özellikle kendi evinde iyi futbol oynayan ve iç saha avantajını iyi kullanan bir takıma karşı oynadık. Maçın başında golü yedik ama daha sonra yakaladığımız pozisyonlar ile öne geçmesini bildik. Kazandığımız ve liderliğimizi sürdürdüğümüz için sevinçliyiz. Samsunspor'u da mücadelelerinden ötürü kutluyorum.

Lokman Gör: Bu deplasmana kazanmak için gelmiştik ve bunu başardığımız için çok mutluyuz. Bu maçın ayrı bir özelliği vardı, kazandığımız takdirde ilk yarıyı lider bitirecektik ve bunu başardık. Bunu tüm camiamız ve taraftarlarımız ile başardık.

Günay Güvenç: Bu deplasmanın zor geçeceğini biliyorduk. İlk yarıyı lider bitirmek için kazanmamız gerektiğini biliyorduk ve bunu başardık ama daha sezon sonu gelmedi devre arasında çok iyi çalışıp ikinci yarıda daha iyi bir Göztepe izleteceğiz.

Adis Jahovic: Öncelikle takım arkadaşlarımı mücadelelerinden ötürü yürekten kutluyorum. Bu ligin zorluğuna dair bir parantez açmak istiyorum. Zorlu yarışta hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bunun için çalışmaya devam edeceğiz.