2-0'lık galibiyetin ardından Teknik Direktörümüz Okan Buruk ve oyuncularımız Umut Nayir, Emre Can Coşkun ile Hakan Barış açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: İlk yarı maçın hakimiydik ve baskılarımız sonucu aradığımız golü bulduk. 2. ve 3. golü de bulabilirdik ama olmadı. İkinci yarıya baktığımızda maça iyi başladık. Umut ve Adis'in hem yüksek toplardaki etkinliği hem de defans arkasına yaptığı koşularla etkili olmaya çalıştık ve 2. golü bulduk. 2-0'dan sonra takımım aynı konsantrasyonu devam ettirdi. Rakibimize çok net bir pozisyon vermeden sahadan 3 puanla ayrıldık. Maçın başından sonuna kadar her türlü özveriyi gösteren oyuncularıma ve bizi 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.

Hakan Barış: Ligde son 2 maçta istemediğimiz sonuçlar aldık bu sebeple bugün çok önemli bir maça çıktık. Takım olarak çok iyi bir mücadele gösterdik ve sahadan 3 puanla ayrıldık. Artık Sivasspor maçına odaklanacağız. Taraftara da destekleri için çok teşekkür ediyorum onları çok özlemişim.

Emre Can Coşkun: 3 puan almak için sahaya çıktık ve amacımıza ulaştık. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum gerçekten 3 puan için herkes elinden geleni yaptı. Galibiyet için de sakatlığı atlatıp formaya kavuştuğum için de çok mutluyum. Son olarak bugün bizi 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.

Umut Nayir: Son 2 haftada puan kayıpları yaşamıştık bu maç onların telafisi adına önemli bir mücadeleydi. 3 puan amacıyla sahaya çıktık ve amacımıza ulaştık buraya gelip maç boyunca bizi destekleyen taraftarlarımıza mahçup olmadığımız için mutluyum.