Teknik Direktörümüz Okan Buruk, Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde basın mensupları ile bir araya geldi.

İlk olarak genel değerlendirmelerde bulunan teknik direktörümüz "Geride kalan hafta sonunda Yeni Malatyaspor ile çok önemli bir maç oynadık. Özellikle Bandırmaspor ve Adana Demirspor maçlarında aldığımız istemediğimiz skorlardan sonra daha da önemli bir maç haline gelmişti. Sonuç olarak Yeni Malatyaspor maçından hem skor hem de oyun anlamında mutlu bir şekilde ayrıldık. Özellikle kendi sahamızda taraftarımızla bütünleştiğimiz zaman daha etkili bir futbol ortaya koyuyoruz. Ama her zaman oyuncularıma da söylüyorum daha önümüzde çok maç var ve aynı disiplinle yolumuza devam etmeliyiz.

Artık önümüzde Sivasspor maçı var bu maç da bizim için çok önemli bir maç olacak tabii ki. Biz her zaman 3 puan için sahaya çıkıyoruz eğer ortada 3 puan varsa biz her zaman onu almak istiyoruz. Baktığımız zaman Sivas ekibi ligin önemli ve hedefleri olan takımlarından. İyi bir maç olacaktır oradan yenilmeden dönmek önemli tabii ki ama dediğim gibi ilk hedefimiz 3 puan." ifadelerini kullandı.

Teknik Direktörümüz Okan Buruk, göreve başladığı günden bugüne yaşadıkları ve Göztepe'deki hedefleri üzerine gelen soruya ise "Bu kulübün içine girdikten sonra hem taraftarlarımızla hem de en başta başkanımız Mehmet Sepil ve buradaki bütün çalışan arkadaşlarımızla vakit geçirdikçe burada çok farklı bir ortam olduğunun farkına vardım. Kulübün içine bakın, tesisin içine bakın herkes gönülden seviyor Göztepe'yi. Burayı diğer kulüplerden ayıran en önemli fark bu diyebilirim. Camiamızla, taraftarımızla yakınlaştıkça, özellikle maç sonlarında sevinçler yaşadıkça ben de kendimi bu ailenin bir bireyi olarak hissetmeye başladım. Buraya gelmeden önce de tabii ki ne kadar önemli bir kulübe geldiğimi biliyordum ama buraya gelince kulübe daha da bağlandım. Hedeflere gelirsek öncelikli hedefimiz tabii ki maçlarımızı kazanmak ve Süper Lig'e çıkmak. Ondan sonra hem Göztepe için hem de bizler için gerisi gelecektir." yanıtını verdi.