1-0 galip ayrıldığımız Altınordu maçınıın ardından Teknik Direktörümüz Okan Buruk ve oyuncularımız değerlendirmelerde bulundu.

Okan Buruk: Maç öncesinde rakiplerimizin kaybettiği puanlar bizi motive etti fakat bunun yanında geçtiğimiz 2 hafta kaybettiğimiz puanların stresi de vardı üzerimizde. Karşılaşmaya iyi başladık, ilk yarıda pozisyonlar yakaladık ve rakibimize net pozisyon vermedik. İkinci yarıda ise genç oyunculardan kurulu rakibimiz maçın sonuna kadar oyuna hakim oldu. Üzerimizdeki baskı da bizi skoru korumaya itti . Tam olarak istediklerimizi sahaya yansıtamadık ama bugün bizim için önemli olan kazanmaktı. 3 puanı aldığımız için çok mutluyum. Rakibimizi de mücadelesinden ötürü tebrik ediyorum.

Gençer Cansev: Bütün takım arkadaşlarıma mücadelelerinden ötürü teşekkür ediyorum. Öne geçtiğimiz zaman son haftalarda yaşadığımız talihsizliklerden ötürü gol yeme kaygısı ile kapandık. Lige verilen arada iyi hazırlanıp hedeflerimiz doğrultusunda motive olacağız.

Prince Segbefia: Kazanmak önemliydi, bunu başardığımız için mutluyum. Arada iyi çalışıp hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz.

Soner Dikmen: 3 puanın önemli olduğu bir maça çıktık ve sahadan 3 puanla ayrılmayı başardık. Lige verilen arada iyi çalışıp eksiklerimizi gidereceğiz.