3-1 galibiyetimiz ile sona eren Antalyaspor maçının ardından Teknik Direktörümüz Tamer Tuna ve oyuncularımız Andre Castro, Adis Jahovic ile değerlendirmelerde bulundu.

Tamer Tuna: Kazanmak tabii ki güzel ama sahip olduğumuz bu oyuncu kadrosu ile kazanmak daha da keyifli oluyor. Karakter, disiplin, özel yaşantı dahil olmak üzere maça kadar yaşadığımız haftada hep pozitif şeyler sergileyen bir oyuncu topluluğuna sahibiz, bunların karşılığını maçlarda alıyor olmak bizim adımıza güzel. Rakibimizin topa sahipken oyunu genişleten, pas bağlantılarını iyi kuran bir ekip olduğunu biliyorduk alanlarını daraltarak buna engel olmaya çalıştık. 2-0 öne geçtik, 10'a 11 oynanmaya başladığında maç daha farklı bir boyut aldı. Antalyaspor 2. yarıda özellikle kenarda olan tüm ofansif oyuncularını oyuna dahil etti, oyun 2 bölüme dönmüş gibi oldu. Kalemize çok yakın bir ekip değiliz ama bu hafta kalemize çok yakın oynadık bunun temel sebebi rakibimizin oyun anlayışı ve bizim o anlayışa olan cevabımız. Antalyaspor gibi iç sahada etkili olan bir takım karşısında 3 puan almak güzel. Hafta içinde oyuncumuz Hakan Cinemre talihsiz bir sakatlık yaşamıştı, oyuncularımızın golleri ona armağan etmesi umarım kendisine moral olmuştur.

Andre Castro: Çok önemli bir maç oynadık bugün. Karşılaşmaya iyi başladık ve 90 dakika boyunca iyi mücadele ettik. Takım arkadaşlarımı kutluyorum, taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.

Adis Jahovic: Goller atarak takımıma katkı sağladığım için çok mutluyum ama her zaman dediğim gibi önemli olan kazanmak. Bugün kazandığımız için çok keyifliyiz. Umarım takımım kazanmaya ben de gol atmaya devam ederim.

Kadu: Bugün galibiyeti hak ettik. Çok iyi bir camiaya ve muhteşem bir taraftara sahibiz. Takım içinde de çok iyi bir uyum yakaladık, herkes bir diğer arkadaşı için koşuyor. Ligin daha başlarındayız ama doğru yolda olduğumuzun farkındayız.