Teknik Direktörümüz Tamer Tuna ve oyuncularımız Adis Jahovic ile Milos Kosanovic, Aytemiz Alanyaspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Tamer Tuna: İlk yarıda 1-0 öne geçtik bu moralle ikinci yarıda topa daha fazla sahip olan taraf olduk. Rakibimizin ileri hattında etkili koşular gerçekleştiren oyuncuları var ve bunu iyi kullanıyorlar. Bizim 3-1'den sonra rakibimize pozisyon vermemiz, fazla orta şansı tanımamız aslında oyun karakterimize uyan bir şey değildi. Çok top kaybetmesek de ileride kaybettiğimiz 4 topun 2'si gol oldu. 2 zorunlu değişiklik yapmamız oyuna müdahale anlamında da bizi zora soktu diyebiliriz. Sonuç olarak baktığımızda 3 puanı hak eden taraftık bu yüzden 1 puana üzülüyoruz. Taraftarımızın coşkusu bizim en büyük parçamız. Onlara destekleri için teşekkür ediyoruz.

Adis: Son dakikada 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Her zaman söylediğim gibi kazanamadıktan sonra attığım gollerin önemi yok. Kasımpaşa maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Takım arkadaşlarımı mücadelelerinden ötürü kutluyorum, taraftarlarımıza da yanımızda oldukları için çok teşekkür ediyoruz.

Kosanovic: Son dakikada 2 gol yediğimiz için üzgünüz. Hafta boyunca nerelerde hata yaptık bunların üzerine çalışıp, hatalarımızı telafi edeceğiz. Kasımpaşa maçına en iyi şekilde hazırlanacağız.