Teknik Direktörümüz Tamer Tuna ile oyuncularımız Halil Akbunar ve Axel Ngando 0-0 sona eren Bursaspor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Tamer Tuna: Öncelikle maçın ardından Naim Süleymanoğlu'nun vefat haberini aldık. Kendisi bizim için çok değerli bir insandı. Halteri kaldırdığında o yükün altına beraber girdiğimizi hissederdik, çok üzüldüm. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.

Maçtaki centilmenlik havası bence her şeyden önemliydi. Bugünkü atmosferden çok mutluluk duydum, çok değerli bir şeydi bu. Maça gelirsek Bursaspor'un çok adamla hücum ettiğini biliyorduk bununla alakalı planlarımızı yapmıştık. Topu kazandığımızda hızlı ataklarla çok pozisyon bulabileceğimizi de biliyorduk fakat bugün son vuruşlarda yeterince başarılı olamadık. Bursaspor iyi bir takım. Maçta 58 dakikaya yakın topun oyunda kaldığını görüyoruz yani futbol oynamak isteyen iki takım vardı sahada. Göztepe de Bursaspor da değerli camialar umarım iki takımı da çok daha iyi yerlerde görürüz.

Halil Akbunar: Yüksek tempoda bir maç oldu. 3 puana yakın olan taraf bizdik ama olmadı. Fair play adına çok güzel bir karşılaşma oldu. Şimdi bu maçı geride bırakıp Akhisar maçına hazırlanma vakti.
Axel Ngando: Bazen kazanamıyorsanız kaybetmemek lazım bu da öyle bir maç oldu. Rakibimizin kalecisi iyi bir maç çıkardı kendisini tebrik ediyorum.