Teknik Direktörümüz Tamer Tuna ve oyuncularımız Axel ile Doğanay, Beşiktaş karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde  bulundu.

Tamer Tuna: Oyun başlangıcında atak bir futbolla başladık ve 2 tane gol pozisyonu yakaladık. İyi başladığımız bir maçta golü bularak pas yüzdesi daha yüksek bir maç geçirmek istemiştik fakat 7. dakikada golü yedikten sonra sahada yansıtmak istediklerimizi gerçekleştirmekte güçlük çektik. İkinci yarıda da oyun özelliğinden ziyade oyuncu özelliğinden gelişen goller yedik. İyi yönlerimizi ortaya koyabilmek için topsuz alandaki hareketliliğimizi arttırmamız gerekiyor. Takım olarak milli maç arasında eksiklerimiz üzerine çalışıp daha da iyi olmak istiyoruz.

Taraftarımızın tribündeki coşkusunu takımıma yansıtarak ilerlemek isteyen bir teknik adamım, bu anlayış ile devam edeceğim.

Axel: Çok erken bir gol yedik ve bu gol oyun tempomuzu bozdu. Geri gelmek istedik ama karşımızda iyi bir ekip vardı. Taraftarlarımızın stattan mutlu ayrılmasını isterdik başaramadığımız için üzgünüz.
Doğanay: Öncelikle şehitlerimize rahmet diliyoruz. Beşiktaş karşılaşmada bulduğu pozisyonları iyi değerlendirdi biz ise bunu başaramadık. Milli maç arasında eksiklerimizi gidermek için çalışacağız.