Bu yıl ikincisi düzenlenen U12 Fuat Göztepe Futsal Turnuvası'nda yarı final ve final karşılaşmaları bugün oynandı. Oynanan karşılaşmaların ardından profesyonel grup müsabakalarının şampiyonu Altınordu olurken amatör grup müsabakalarının şampiyonu ise Göztepe U11 takımı oldu.

Alınan skorlar şu şekilde: 

Profesyonel Grup:

Yarı Final Müsabakaları:
Altınordu 2-0 Bucaspor
Göztepe 2-0 Altay

Final Müsabakası:
Göztepe 2-3 Altınordu

Amatör Grup: 

Yarı Final Müsabakaları:
Pınargücü 3-1 Çamdibispor
Göztepe U11 5-4 İzmirgücü

Final Müsabakası:
Göztepe U11 4-1 Pınargücü

Efsane Futbolcumuz Nevzat Güzelırmak, Turnuvamıza ismini veren Fuat Göztepe'nin torunu Orçun Bükülen, Futsal Milli Takımı Teknik Sorumlusu Sercan Görgülü, Müze Müdürümüz Adil Artuner ve Altyapı Sportif Koordinatörümüz Aktuğ Sönmez ödül töreninde hazır bulundular.

Fuat Göztepe: İzmir futbolunun en önemli oyuncularından, Göztepe tarihinin ilk efsane ismi Ahmet Fuat Göztepe, takıma her şeyin veren ve karşılık olarak 1934 yılında soyadı kanunu çıkar çıkmaz da soyadını kulübünden alan bir futbolcudur. 1931 yılından 1944 yılına kadar Göztepe'de oynayan Fuat Göztepe, Yunanistan'ın Enosis takımının 4-3 mağlup edildiği maçta 4 golü de atarak adeta destan yazar. O dönemde senede sadece bir veya iki kez yapılan milli maçlarda tam 5 kez Türkiye Milli Takımı formasını giyer ve kariyerini gollerle süsler.