2-2 sona eren Şanlıurfaspor maçının ardından Teknik Direktörümüz Okan Buruk ve oyuncumuz Umut Nayir açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: Buraya kazanmak için gelmiştik. Oyun bizim istediğimiz gibi başladı ama rakibimizin ilk şutunda golü yedik. 1-0'dan sonra da gol pozisyonları bulduk ama 2. golü kalemizde gördük. Bu golden sonra biraz daha risk aldık ve maçın son bölümünde de oyunu bırakmayarak skoru 2-2'ye getirdik. Oyuncularım maç boyunca belki hatalar yaptı ama bizim için en önemlisi maçı bırakmamaktı onlar da karakter göstererek yürekli bir şekilde mücadele ettiler. Buraya belki 1 puan için gelmemiştik ama bu şekilde bir geri dönüşle 1 puanı almak bizim için motivasyon olacak, oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bazı iniş ve çıkışlar olabilir ama taraftarlarımız bize ve oyuncularımıza güvensin biz hedeflerimiz doğrultusunda tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Umut Nayir: Buraya kazanmak için gelmiştik. İlk yarıda istediğimiz gibi oynarken ilk atakta golü kalemizde gördük. İkinci yarıda daha önde oynadık ama kontradan bir gol daha yiyince istediğimiz oyunu sergileyemedik. 3 puanı çok istemiştik ama uzatmalarda 2 gol bularak buradan 1 puanla ayrılıyoruz.