Karşılaşmanın ardından Teknik Direktörümüz Okan Buruk ve oyuncularımız açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: Önemli bir galibiyet aldık. Ligde artık her maç çok zor geçiyor. Alt ve üst sıralardaki kıyasıya mücadeleler maçlara yansıyor. Karşımızda çok dirençli bir rakip vardı. Zaman zaman iyi şeyler yaptık zaman zaman oyun kurmada zorlandık. İkinci yarı çok daha baskılı oynadık ve son bölümde de attığımız gol bize 3 puanı getirdi. Bu sefer maçı gol yemeden bitirmeyi başardık. Gönül istiyor ki farkı 2'ye çıkartıp taraftarlarımızı rahatlatarak maçı kazanmak ama bunu yapamadık bundan sonraki maçlarda inşallah bunu da başarırız. Umut sakatlığı sebebiyle bütün hafta antrenmanlara çıkamadı, Sandro hastalandı, Fuchs son gün antrenmana çıkarak oynadı. Tüm oyuncularıma gösterdikleri performans için teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızın desteğine de dikkat çekmemiz gerek, onlara da teşekkür ediyorum.

Günay Güvenç: Son haftalarda istediğimiz skorları elde edemiyorduk. Gol yemeden kazandığımız için mutluyum. Hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz.

Adis Jahovic: Manisaspor ilk devreye göre çok daha güçlü bir takım. 3 puan almak çok önemliydi ve bunu başardığımız için çok mutluyum. Takım olarak karakter gösterdik bu maçta. Her maçta savaşmaya devam edeceğiz bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyoruz.

Hakan Barış: Takım arkadaşlarımızı kutluyorum. Karakter göstererek son düdüğe kadar savaşacağız. Galibiyetleri seri haline getirmek istiyoruz.