Başkanımız Mehmet Sepil ve Teknik Direktörümüz Yılmaz Vural, Urla Adnan Süvari Tesisleri'mizde basın mensupları ile bir araya geldi.

Başkanımız Mehmet Sepil: Bugün sizlerin önünde Yılmaz Hocamıza hoşgeldin demek için buradayız. Her zaman söylediğimiz gibi futbolda olan başarı bizim için çok önemli. Bu sezon hedefimizi Süper Lig'e çıkmak olarak koyduk. Bu haftaya kadar Okan Buruk bize çok önemli hizmetlerde bulundu. Ben hep istikrardan yana olmak istedim ama hayatta her şey tam planlandığı gibi gitmiyor. Maalesef son haftalarda istediğimiz başarıyı gösteremedik ve bunun ardından hocamız ayrılmak istedi. Kendisi futbolcularımız ve bizlerle konuşarak kulübümüze başarı dileyerek veda etti. Okan Buruk ile yollarımızı ayırdıktan sonra Yılmaz Hocam ile görüştük. Kendisi ile ettiğimiz sohbetin ardından anlaşmaya vardık. Hocamıza tekrardan hoşgeldin diyoruz. Biz Yılmaz Vural hocamızı kulübümüzü hedeflerine ulaştırabilmesi için işin başına getirdik, kendisine başarılar diliyorum. Bizim tek amacımız hocamıza yardımcı olarak Göztepe'nin başarılı olmasını sağlamak.

Teknik Direktörümüz Yılmaz Vural: Başkanım ile kısa bir sohbet gerçekleştirdik ve anlaşmaya vardık. Teknik direktörlükte 31. senem ve Göztepe ilk yıllarımdan beri çok yakın olduğum bir takımdı, burada görev yapmak bugüne nasipmiş. İnanın içim kıpır kıpır, çok heyecanlıyım. Göztepe yapılacak olan stadı ve Menderes'teki tesisi ile geleceği çok açık bir kulüp. Türkiye'nin en iyi kulüplerinden birisi olacağına inanıyorum. Ben de bu sürecin bir parçası olabilirsem, bu süreçte bir katkı sağlayabilirsem ne mutlu bana. Şu an biz 9 maçın sonunda Süper Lig'e çıkmayı hedefliyoruz. Bu takımın bu imkanlarla, bu taraftar gücüyle bunu yapacağına olan inancım tam.

Bana göre Türkiye liglerinin en iyi hücum hatlarından birine sahip Göztepe. Yaptığım incelemelerde takımımızdaki oyuncuların performansının kendi sahip oldukları seviyelerinde olmadığını gördüm bu konunun üzerine düşüp oyuncularımızı kendi seviyelerine getireceğiz. Hızlandırılmış kurs gibi 2 ayda ne öğretmemiz gerekiyorsa öğreteceğiz, neye çalışmamız gerekiyorsa çalışacağız.

Oyuncularıma maçları Bornova Stadı'nda oynayacağımızı söyledim o statta taraftarımızın yarattığı pozitif baskıyı kaybetmek istemiyoruz. Benim taraftarlarımızdan ricam sabırlı olsunlar, 90 dakika bitsin ondan sonra konuşalım konuşacaklarımızı. Bu takımın başarısındaki püf noktasının sabır olduğunu düşünüyorum.