Teknik Direktörümüz Yılmaz Vural, Urla Adnan Süvari Tesisleri'mizde gerçekleşen haftalık basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Ligin 27. haftasında oynadığımız Boluspor ve 28. haftasında oynayacağımız Bandırmaspor karşılaşması hakkında değerlendirmelerde bulunan Yılmaz Vural "Oynadığımız 2 maça bakıyorum. İki maçta da çok pozisyon bulduğumuz söylenemez ama yine aynı şekilde yediğimiz gol dışında rakiplerimize de fazla pozisyon vermedik. Takımımızın savunma ve orta saha problemini büyük ölçüde çözdük ama bu sefer hücumda sorun yaşıyoruz. Hücuma katılmayı biraz daha etkin hale getirmemiz gerekiyor. Oynadığımız iki maçta da top daha fazla bizdeydi. Bizim üstünde inatla durduğumuz bir konu var bu da bölge oyunu oynama. Boluspor maçında bunu istediğimiz şekilde uygulayamadık. Top tutma konusunda da sorunlar yaşadık. Bunu çözmemiz gerekiyor. Eşleşme ve rakibe pozisyon vermeme konularında ise önemli yol katettik, bu konuda başarılı olduğumuzu söyleyebilirim. Biz maç kazanması gereken bir takımız dolayısıyla eksiklerimizin üzerinde duracağız.

Boluspor karşısında sahadan en azından 1 puanla ayrılabilme şansımız vardı. Oyunun başında rakibimize pozisyonlar verdik ama Günay bu pozisyonlarda oldukça başarılı bir performans sergiledi. 30. dakikadan sonra oyunu dengeledik ve sahada istediklerimizi yapmaya başladık. Oyuncu değişikliklerimizi sakatlıklardan dolayı, zorunlu olarak yaptık ve sahaya hamle yapma şansımız kalmadı. Maçı kazanacak kadar iyi oynadığımızı söyleyemem ama iyi mücadele ettik. Son dakikada yediğimiz talihsiz gol ile birlikte bu haftayı puansız kapattık.

Yaklaşık 3 haftadır takım arkadaşlarım ile birlikteyiz. Bir takım alışkanlıklar var ama bunların üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Deplasmanlarda takımımızın performansına bakıyorum 4 galibiyet, 3 beraberliğimiz var. Evimizde gösterdiğimiz başarıyı deplasmanda tekrarlayamadığımızı görüyoruz. Kalan 7 maçımızın 4'ü dışarıda bu yüzden mutlaka deplasmanda da kazanmayı başarabilmemiz gerekiyor. Bu hafta deplasmandaki kayıplarımız üzerine de çalışmalar yapacağız.

Önümüzdeki hafta Salı günü Bandırmaspor ile oynayacağız. Rakibimiz 22 puanla en alt sırada yer alıyor, ligde kalmak adına kazanması gereken haftaları oynuyor. Oynadıkları maçlara baktığımız zaman iyi performans göstermelerine rağmen talihsiz puan kayıpları yaşadıklarını görüyoruz. Hem iç saha hem de deplasmanda oynadıkları maçları yardımcı hocalarımıza izlettim, analizlerini yapıyoruz. Çok zor bir maç olacak, iki taraf da hedefleri doğrultusunda kazanması gereken bir maça çıkacak. Rakiplerimizin de çok zor maçları var bu yüzden biz kazanarak avantaj sağlamak zorundayız. Taraftarlarımızdan ricam Bandırmaspor deplasmanında bize ayrılan tribünü doldurmaları. Çok zorlu bir maç oynayacağız ve onların da desteğiyle kazanmak istiyoruz.

Bizim en büyük dayanağımız tabii ki taraftarlarımız. Umutlarını kesinlikle yitirmesinler. Kalan 7 haftada her şeyi başarabiliriz, önemli olan moral seviyesini yüksek tutmak." ifadelerini kullandı.

Sağlık Raporu: Takımımızdaki sakatlıklar hakkında sağlık ekibimizin yaptığı bilgilendirme ise şu şekilde:

Prince Segbefia: Sakatlığının 8. gününde olan oyuncumuzun tedavisi yoğun bir şekilde sürüyor.
Canberk Dilaver: Boluspor maçının son dakikalarında kasığında zorlanma yaşayan oyuncumuz bugün düz koşu yapacak, yarından itibaren ise takımla çalışmalara katılacak.
Murat Akın: Sol iç yan bağında sıkıntı yaşayan oyuncumuzun yarın MR'ı çekilecek.
Halil Akbunar: Travmaya bağlı ayak bileğinde ağrı olan oyuncumuz bugün düz koşu yapacak, yarından itibaren ise takımla çalışmalara katılacak.
Emre Aygün: Arka adelesinde çekme olan oyuncumuz bugün veya yarın takımla çalışmalara katılacak.