2-1 galibiyetimiz ile sonuçlanan karşılaşmanın ardından Teknik Direktörümüz Yılmaz Vural ve oyuncularımız Emre Aygün, Prince Segbefia ile Adis Jahovic açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Vural: Konsantre olduğumuz sürece güzel bir oyun sergiledik bugün sahada. Devreye 1-0 önde girdik, devre arasında eksik olduğumuz noktalarda uyarılarda bulunduk. İkinci yarıda oyuna giren oyuncularıma da teşekkür ediyorum göstermiş oldukları performansları için. Geride kalan hafta boyunca top tutma konusunda çalışmalar yaptık fakat bugün son dakikalarda bunu pek beceremedik. Çok şükür sahadan 3 puanla ayrıldık, oyuncularımı kutluyorum. Ara vermiyoruz hemen yarın Boluspor karşılaşmasının çalışmalarına başlayacağız. Kötü gidişe son verip Göztepe taraftarını mutlu ettiysek ne mutlu bize. Göztepe ekonomisiyle, taraftarıyla, oyuncu kalitesiyle Süper Lig'e yakışacak bir ekip. Ben 31 senelik futbol hayatımda bu kadar çağdaş bir yönetim organize etmiş çok az başkan gördüm. Bu başkana güzel şeyler yakışır.

Emre Aygün: Zor bir süreçten geçiyorduk ve kritik bir maça çıktık. İlk 2 şansımızı devam ettirmek için kazanmamız gereken bir maçtı ve bunu başardık. Tüm takım arkadaşlarımı gösterdikleri performanstan ötürü kutluyorum.

Prince Segbefia: Bizim için çok önemli bir maç olduğunun farkındaydık. 2. golü bulmak bize güven verdi ve 3 puanı getirdi. Taraftarımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum artık hedeflerimiz doğrultusunda önümüzdeki maçlar bakacağız.

Adis Jahovic: Kazandığımız için çok mutluyum. İlk dakikadan itibaren karakter gösterdiğimiz bir karşılaşma oldu. Kazanmak istiyorsanız 1'den fazla gol atmanız gerekiyor bugün bunu başardık. Tüm taraftarlarımıza destekleri için teşekkür ediyorum ve bundan sonra her maç %100'ümüzü göstereceğimizin sözünü veriyorum.