Teknik Direktörümüz Yılmaz Vural, Urla Adnan Süvari Tesisleri'mizde gerçekleşen haftalık basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

TFF 1. Lig'in 29. haftasında oynadığımız Adana Demirspor ve 30. haftasında oynayacağımız Yeni Malatyaspor maçı hakkında değerlendirmelerde bulunan Yılmaz Vural "Zorlu bir süreçten geçerken Adana Demirspor karşısında oyunsal anlamda iyi bir tepki verdik. Baktığımız zaman rakiplerimizin de oynadığı maçların ardından şu anda çok pozitif bir noktaya geldik. Adana Demirspor maçında beni en çok mutlu eden şeylerden birisi taraftarlarımızın oyuncularımıza verdiği pozitif reaksiyondur. Çok olumlu gelişmeler yaşadığımız bir haftayı geride bıraktık. Umarım bu havayı koruduğumuz bir hafta daha yaşarız. Bu hafta fikstüre baktığımız zaman rakiplerimizin yine oldukça zorlu maçları var. Biz Yeni Malatyaspor deplasmanından galibiyetle ayrılırsak lig çok daha farklı bir atmosfere girecek. Artık hiçbir takımın kaybetme lüksü yok. Hem psikolojik hem de taktiksel anlamda iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Bizim hedefimiz Yeni Malatyaspor deplasmanından 3 puanla ayrılıp Çarşamba günü Sivasspor karşılaşmasında tek bir koltuğun bile boş kalmadığı bir tribün desteği ile sahaya çıkmak. 

Sağlık Raporu: Sağlık ekibimiz sakatlıkları bulunan oyuncularımızın son durumu hakkında bilgilendirme yaptı.

*Geçtiğimiz hafta takımla çalışmalara başlayan Murat Akın tam olarak hazır olmadığı için maç kadrosunda yer almamıştı. Bu hafta takımla çalışmalarını sürdürüyor.
*Ayak bileği ve topuk bölgesindeki darbeye bağlı sorun sebebiyle geçtiğimiz hafta 2 antrenmana çıkamayan Gençer Cansev bu hafta takımla antrenmanlara başladı.