Teknik Direktörümüz Yılmaz Vural, Urla Adnan Süvari Tesisleri'mizde gerçekleşen toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi.

Giresunspor ve Boluspor karşılaşmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktörümüz Yılmaz Vural "Giresunspor karşılaşması kazanmamız gereken bir maçtı bu açıdan baktığımız zaman çok kritik bir galibiyet aldık. Çok mu iyi oynadık hayır ama rakibimizin oyununu çok iyi bozduk. Hafta içinde duran toplar üzerine çalışmalar yapmıştık ve maçta da kornerden bulduğumuz bir gol var, çalıştıklarımızın meyvesini almak beni çok sevindirdi. Savunmada da kritik hatalar yapmamış olmamız önemli bir gelişmeydi.

Maç sonunda taraftarımızla İsyan Marşımızı söyledik. Taraftar ve takım uyumu başarı için çok önemli. Önümüzdeki iç saha maçlarımızda da taraftarlarımızdan Bornova Stadı'nı doldurmalarını bekliyoruz. Kendileri bizim için çok büyük bir güç.

Çok önemli bir virajı geçtik şimdi önümüzde Cuma günü oynayacağımız Boluspor maçı var. Boluspor iyi oyunculara sahip, iyi futbol oynamaya çalışan bir ekip. Keyifli bir maç oynayacağız. Perşembe günü yapacağımız son antrenmanın ardından Bolu'ya hareket edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Altyapımızdaki gelişmeleri de yakından takip ettiğini ifade eden Teknik Direktörümüz Yılmaz Vural "Altyapı bizim için çok önemli, yönetimimizin de altyapıya çok önem verdiğini biliyoruz. U17'den U21'e kadar açıklanan son milli kadrolarda 8 oyuncumuz bulunuyor. Bu Göztepe adına gurur verici bir tablodur. Menderes'te yapılması planlanan tesis hayata geçirildiği zaman çok daha güzel şeyler olacaktır. Bu başarılı çalışmaların meyvesi gelecek yıllarda toplanacaktır. Zaman zaman fırsat buldukça altyapıdaki maçlarımızı da izlemeye gideceğim." dedi.

Sağlık Raporu

Takımımızdaki sakatlıklar hakkında basını bilgilendiren sağlık ekibimiz ise "Giresunspor maçını yarıda bırakmak zorunda kalan Prince Segbefia'nın kasık adelesinde ikinci derece bir yırtık bulunuyor. Sakatlığının en az 3 hafta sürmesi bekleniyor. Kendisinin tedavi programı yoğun bir şekilde sürüyor." şeklinde konuştu.