Teknik Direktörümüz Yılmaz Vural ve oyuncularımız Lokman Gör, Murat Akın ile Emre Can Coşkun, 2-0 kazandığımız Boluspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Yılmaz Vural: Maç boyunca çok net pozisyonlar yakaladık. Rakibimize ise oldukça az pozisyon verdik. Gosso sakatlığı sebebiyle oyundan çıktı. Orta sahada pek alternatifimiz yok. Murat'ın da sakatlığını düşünerek Lokman'ı oyuna sokmak zorunda kaldık. Pozisyonu olmamasına rağmen müthiş bir özveriyle oynadı.

Eşleşmenin ilk devresinde avantajı kazandık. Gol yemememiz çok önemliydi. Oyuncularımı performanslarından ötürü kutluyorum. Türkiye'de eşi benzeri olmayan taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum. Bolu'da da elimizden gelenin en iyisini yapmak için sahada olacağız. Bu takım bu işi başaracak. 

Emre Can Coşkun: Bugün her şeyimizi sahaya vermeye çalıştık. İlk maçtan avantajlı bir skorla ayrılıyoruz, Bolu'da da aynı performansı sürdürüp finale yükselmek istiyoruz.

Murat Akın: Yarı finalin ilk ayağında istediğimiz skoru aldık, bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Şimdi Pazartesi gününe konsantre olacağız.

Lokman Gör: Göztepe'ya layık bir şekilde performans göstermek için elimizden geleni yapıyoruz. Bugün iyi futbolla kazandık, Pazartesi günü de bu performansımızı sürdürmek istiyoruz. Göztepe'yi Süper Lig'e taşıyacağız.