Teknik Direktörümüz Yılmaz Vural ve oyuncularımız Umut Nayir, Emre Aygün ile Tayfur Bingöl, Mersin İdmanyurdu maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Vural: 4-0 biten ilk devrenin ardından ikinci devrede rakibimiz skoru 4-4'e getirdi. Bu dakikada 3 oyuncu değişikliğimizi de kullanmak zorunda kalmıştık. Çocuklar bugün önemli bir mücadele gösterdiler ama maçı teknik olarak yorumlamak pek mümkün değil. Beni bugün tek memnun eden şey sonuç. Deplasmanda uzun süredir kazanamıyorduk bu psikolojik şanssızlığı kırmış olduk. Artık kalan 2 maçımızı da kazanarak play-off'a kalmak istiyoruz. Burada önemli bir detaya da değinmek istiyorum. Son 2 hafta birbirleri ile yarışta olan takımların maçlarını aynı gün ve aynı saatte oynamasının doğru olacağını düşünüyorum. TFF'nin bu konuda bir düzenleme yapmasını umuyorum.

Emre Aygün: İlk 6 adına çok önemli bir maçtı. Kazanmaktan başka çaremiz yoktu. 4-0'dan 4-4'e geldikten sonra psikolojik olarak ayağa kalkmak zordu ama başardık. İkinci yarıdaki performansımızdan ötürü tüm taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Kalan maçlarımızı kazanarak Süper Lig'e yükselmek için elimizden geleni yapacağız.

Umut Nayir: İlk yarıda yapmamız gerekeni yaptık. İkinci yarı için ise herkesten özür diliyoruz. Tek tesellimiz kazanmak. Play-off'a kalarak Süper Lig'e yükselmek istiyoruz.

Tayfur Bingöl: Çok stresli bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyuz, kalan maçlarımızı da kazanarak Süper Lig'e yükselmek istiyoruz.