Teknik Direktörümüz Tamer Tuna ve oyuncumuz Sabri Sarıoğlu 2-2 sona eren Fenerbahçe maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Teknik Direktörümüz Tamer Tuna "Yeni sezonun bütün takımlara hayırlı olmasını diliyorum. Süper Lig'e yapacağımız başlangıç çok önemliydi. Geçen haftaya kadar aramıza yeni oyuncular dahil oldu, adaptasyon adına zorlu bir dönemdi. Bu dönemi sorunsuz atlattığımızı düşünüyorum.

Bugünkü maçta düşüncelerimizi sahaya koyma adına inancımızı göstermek mecburiyetindeydik. Tüm oyuncularımı mücadeleri ve inançları için tebrik ediyorum. Tabii ki daha iyi olacağız. Taraftarımızın otelden itibaren bizi desteklemeleri ve kalplerinin bizimle bir olduklarını göstermeleri çok önemliydi. Onlara da teşekkür ediyoruz. " ifadelerini kullandı.

Göztepe'miz ile ilk lig maçına çıkan Sabri Sarıoğlu ise "Öncelikle yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Çok yeni bir takımız, ben de dahil bir çok yeni arkadaşımız takıma dahil oldu. Karakter seviyesi çok yüksek bir ekip olduk bunu da bugün sahada gösterdik. Oyun disiplininden kopmadan iyi bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum. 14 yıl sonra Süper Lig'deki ilk maçına çıkan Büyük Göztepe camiasına yakışır şekilde oynadık. Taraftarımıza yaptıkları uğurlamadan ötürü teşekkür ediyorum, onlarla kavuşmamızın ardından daha da coşkulu bir Göztepe olacak sahada." şeklinde konuştu.