Teknik Direktörümüz Tamer Tuna ile oyuncularımız Beto ve Muhammed Enes karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Tamer Tuna: Bizim açımızdan maça baktığımızda oyuna iyi başladık fakat penaltı pozisyonu ile birlikte oyun Kayserispor'da gibi gözüktü. İlk yarıda oynadığımız 49 dakikalık bölümde topun oyunda kalma süresi ve oyunun çok durmasıyla birlikte ciddi bir şekilde tempo yakalama sorunu yaşadık. İlk yarıda Kayserispor topa sahip görünmesine rağmen biz istediğimiz oyunu tamamen bundan sahaya yansıtamadık. 

İkinci yarıda ise farklı bir oyun vardı sahada. Topa tamamen sahip olan, atak geliştirmeye çalışan bir Göztepe izledik. 100 dakikalık bölümün sadece 50 dakikalık bölümünde top oyunda kaldı, oynanması gereken maçın yarısı oynandı diyebiliriz. Düşünülmesi gereken bir konu bu. Kaleciye pres yapan, önde basan bir takım olmamıza rağmen rakibimizin kalecisi 7 dakika ile maçın en fazla topla oynayan oyuncusu. Bizde 4 dakika ile Sabri bu konuda ilk sırada. Uyum yakalamak adına biraz daha zamana ihtiyacımız var ama bu süre uzun sürmeyecek.

Beto: Penaltı kurtarmak kaleciler için zor şeylerden biridir. Ben bugün çalışmalarım sayesinde doğru tercihler yaptım. Kayserispor karşısında gerçek kalitemizi gösteremedik, yeni bir ekibiz takımımıza inanıyorum güzel işler başaracağız.

Muhammed Enes: Bugün maça iyi başlayamadık, ikinci yarıda üstünlük kurduk, golü aradık ama başarılı olamadık. Yeni kurulan bir ekibiz, daha iyi işler yapacağız.