Teknik Direktörümüz Tamer Tuna ile oyuncularımız Beto, Adis ve Peybernes 2-0'lık Osmanlıspor galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Tamer Tuna: Karşılaşmayı iki ekibin de kadrolarının belli olduğu andan itibaren değerlendirmek lazım. Rakibimizin çok fazla sayıda ofansif oyuncu ile maça başlaması bizim oyun karakterimiz ile alakalı artıları ortaya çıkardı. Takım savunmasını iyi yaparsak atağa çıktığımızda çok açık alan bulacağımızı biliyorduk. Koşu alanındaki iyi performansımızı bu maçta da sürdürdük. Oyuncularımı gösterdikleri performanstan ötürü tebrik ediyorum. Bugün bizi bir dakika bile yalnız bırakmayan taraftarımızın da itici gücüyle sahadaki oyunumuzu daha yukarılara taşıyacağız.

Adis: Bugün 3 puanı almak için sahada müthiş bir mücadele gösterdik, tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Gol attığım için de çok mutluyum. Güzel bir hava yakaladık bunu sürdürmek istiyoruz.
Peybernes: Gol yemeden sahadan 3 puan ile ayrılmak çok güzel. Taraftarlarımıza bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum.
Beto: Bugün sahanın her alanında doğru şeyler yaptık, herkes elinden geleni yaptı. Arkadaşlarımı kutluyorum çok güzel bir galibiyet aldık.