3-2 galibiyetimiz ile sonuçlanan Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından Teknik Direktörümüz Tamer Tuna ile oyuncularımız Tayfur, Adis ve Scarione değerlendirmelerde bulundu.

Tamer Tuna: Maçın başında İsyan Marşı'nı tribünlere çıkıp söyleyesim geldi, tribünlerde öyle bir coşku vardı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında taraftarlarımız ile buluşmanın kısa süreli baskısını yaşadık ama dakikalar ilerledikçe bunu atlattık. Oyuncularımı göstermiş oldukları performanstan ötürü tebrik ediyorum. 5 haftalık periyottan 10 puan çıkarmak çok önemli. Henüz ligin başındayız daha geliştirmemiz gereken çok yönümüz var. Süper Lig'de kalıcı olmak istiyoruz, bunun için çalışmaya devam edeceğiz.

Tayfur Bingöl: Kazandığımız için çok mutluyuz. Gol attığım için de ayrıca mutlu oldum, takımıma katkı vermeye devam etmek istiyorum. 5 haftada 10 puan topladık, iyi formumuzu sürdürerek taraftarlarımıza iyi futbol izletmek istiyoruz.

Oscar Scarione: Zorlu bir karşılaşmaydı, sahadan galip ayrıldığımız için çok mutluyuz. Galibiyet tüm taraftarlarımıza armağan olsun.

Adis Jahovic: Bu maçtan 3 puanla ayrılmak çok önemliydi. Arkadaşlarımı gösterdikleri performans için tebrik ediyorum. Taraftarlarımızla ilk iç saha buluşmamızda mahçup olmadığımız için gururluyuz.