Teknik Direktörümüz Tamer Tuna ve oyuncularımız Adis Jahovic, Adama Traore ile Selçuk Şahin değerlendirmelerde bulundu.

Tamer Tuna: Oyuna oldukça iyi bir şekilde başladık fakat 16. dakikada talihsiz bir gol yedik. Golün ardından topa daha fazla sahip olduk, rakibimizin alanları daralttık ve pas şansı tanımadık. Maçtan önce planladıklarımızı sahaya yansıtmayı başardık. Takımımız geriye düştüğünde dahi oyun disiplinini kaybetmedi. Oyuncularımı bundan ötürü tebrik ediyorum. Başarılı bir takımız, iyi yoldayız.

Adis Jahovic: Ben kendi kaleme atmışım ya da diğer kaleye atmışım galip geldikten sonra bunların hiç önemi yok. Gerçekten zor bir maçtı. Kendi kaleme gol attığım zaman şimdi toparlanma zamanı dedim. Bütün takım arkadaşlarımı gösterdikleri performanstan ötürü tebrik ediyorum. Her zaman yanımızda olan en büyük motivasyon kaynağımız taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.

Adama Traore: Takım olarak iyi yoldayız, daha geliştirmemiz gereken konular olduğunun da farkındayız. Biz birbirimize yardım eden bir takımız, çok daha iyi olacağız. Bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz.

Selçuk Şahin: Zor bir deplasman olacağı belliydi. Maça iyi başladık talihsiz bir gol yedik fakat disiplinden kopmadık. İkinci yarı rakibimiz risk aldı. Bu dakikalarda net pozisyonlar kaçırdık. Biz üst sıraları sevdik buralarda kalmak için çabalayacağız.