9 Ekim 2018 Salı günü duyurulan Beşiktaş maçı bilet satış planının yeniden düzenlenmesi Yönetim Kurulumuz tarafınca uygun görülmüştür. 

Buna göre 21 Ekim Pazar günü oynanacak olan Göztepe - Beşiktaş müsabakasının bilet satış planı şu şekilde olacaktır:

VIP Tribün: 300 TL + 24 TL Hizmet Bedeli
Numaralı Tribün: 200 TL + 16 TL Hizmet Bedeli
Maraton Tribün: 100 TL + 9 TL Hizmet Bedeli
Kuzey Kale Arkası:  20 TL + 2 TL Hizmet Bedeli
Misafir Tribün: 26 TL + 2,5 TL Hizmet Bedeli

Cezalı Biletlerin Transfer Edilmesi

* 30 Eylül 2018 tarihinde oynanan Konyaspor maçında ceza alan kombine sahibi taraftarlarımız 12 Ekim Cuma günü saat 13:00 ile 15 Ekim Pazartesi günü saat 13:00 tarihleri arasında biletlerini transfer edebileceklerdir.

* Bu tarihe kadar transfer edilmeyen kombine biletler otomatik olarak kulübe devir edilecektir (Resale). Buna göre satışa açılan kombine biletlerin satılması halinde maç bilet ücreti ile ilgili kısım kombine sahibinin Passolig hesabına puan olarak tanımlanacaktır. Bu puanlar bir sonraki sezon kombine alımında kullanılabilecektir. Bilet devir (Resale) hakkında detaylı bilgi için: https://gozte.pe/resale

Biletlerin Satışa Açılması

* Müsabaka biletleri ve transfer edilmeyen biletler 15 Ekim Pazartesi günü saat 13:00'te sadece Göztepelilere satışa açılacaktır.

- 15 Ekim Pazartesi saat 13:00 ile 19 Ekim Cuma saat 13:00 arasında sadece Göztepe Passolig Kart sahipleri bilet satın alabilecektir.
- Daha önce rakip takıma ait kart çıkartmış olan kişiler Göztepe tribünlerinden bilet alamayacaklardır.

* 19 Ekim Cuma günü saat 13:00'te biletler genel satışa açılacaktır.

- Genel satış süresinde de daha önce rakip takıma ait kart çıkartmış olan kişiler Göztepe tribünlerinden bilet alamayacaklardır. Olası hatalı işlemlerin tespit edilmesi halinde satın alınan biletler iptal edilecektir.

* Misafir tribün biletleri 15 Ekim Pazartesi günü saat 13:00'te satışa açılacaktır.