Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynayacağımız Çaykur Rizespor karşılaşmasının biletleri 31 Ekim Çarşamba günü saat 13:00'te satışa açılıyor. Karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekilde belirlenmiştir:

VIP Tribün: 250 TL + 20 TL Hizmet Bedeli
Numaralı Tribün: 150 TL + 12 TL Hizmet Bedeli
Kuzey Kale Arkası:  20 TL + 2 TL Hizmet Bedeli
Misafir Tribün: 26 TL + 2,5 TL Hizmet Bedeli

Not: Kulübe devredilecek maraton tribün kombineleri 80 TL + 7 TL hizmet bedeli karşılığında satışa açılacaktır.

Genel satış 2 Kasım Cuma günü saat 13:00'te başlayacaktır.

5 Kasım Pazartesi günü saat 20:00'de başlayacak olan karşılaşma Bornova Stadı'nda oynanacak.

Cezalı Biletlerin Transfer Edilmesi

*21 Ekim 2018 tarihinde oynanan Beşiktaş maçında ceza alan kombine sahibi taraftarlarımız 31 Ekim Çarşamba günü saat 13:00 ile 2 Kasım Cuma günü saat 13:00 tarihleri arasında biletlerini transfer edebileceklerdir.

*Bu tarihe kadar transfer edilmeyen kombine biletler otomatik olarak kulübe devir edilecektir (Resale). Buna göre satışa açılan kombine biletlerin satılması halinde maç bilet ücreti ile ilgili kısım kombine sahibinin Passolig hesabına puan olarak tanımlanacaktır. Bu puanlar bir sonraki sezon kombine alımında kullanılabilecektir. Bilet devir (Resale) hakkında detaylı bilgi için: https://gozte.pe/resale

Numaralı veya VIP Bilet Alana T-Shirt Hediye

Numaralı veya VIP Tribün bileti alan taraftarlarımıza GÖZGÖZ Mağazaları'ndan bisiklet yaka T-Shirt hediye! Taraftarlarımız 6 Kasım 2018 Salı gününden itibaren GÖZGÖZ Güzelyalı 2 Mağazamıza uğrayarak hediye T-Shirt'lerini alabilecekler.

Engelli Taraftarlarımızın Dikkatine

Engelli taraftarlarımız için Çarşamba günü saat 13:00'ten itibaren kulüp binamızın altında bulunan GÖZGÖZ Güzelyalı Mağazasında bilet yüklemeleri yapılacaktır.

Bilindiği üzere kulübümüz Bornova Stadyumu'nun kapasitesi gereği 48 olan engelli tribün kapasitesini 96'ya çıkarmıştır. Engelli taraftarlarımıza daha iyi hizmet vermek adına elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan kulübümüz bilet dağıtımında da bazı düzenlemelere gitmiştir. 

Buna göre bilet temini Atatürk Stadı passolig gişeleri yerine kulüp binamızın altında bulunan GÖZGÖZ Güzelyalı Mağazamızdan yapılacaktır. 

Bilet almak için gerekenler: 
1- Başbakanlık Engelli Kartı
2- Vizesi dolmamış Göztepe Passolig Kartı
3- Bir kişi en fazla 1 engelli bilet işlemi yaptırabilir. 
4- Bilet tanımlamaları her müsabaka öncesi Çarşamba günü saat 13:00'te biletler satışa açıldığı zaman başlar.

Taraftarlarımız, Engelli Kartı ve Passolig Kartının fotokopisi ile kulüp binamızın altındaki GÖZGÖZ Mağazası'na gelerek maç biletlerini alabilirler.

Kombine satışları 1 Kasım Perşembe günü sona eriyor!

2018-19 sezonu kombine satışları 1 Kasım Perşembe günü sona erecek.

Bu linke tıklayarak kombine biletler hakkında daha fazla bilgi bulabilir ve kombine bilet satın alabilirsiniz.”