Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynayacağımız Beşiktaş karşılaşmasının VIP ve Numaralı biletleri 10 Ekim Çarşamba günü saat 13:00'te satışa açılıyor. Karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekilde belirlenmiştir:

VIP Tribün: 300 TL + 24 TL Hizmet Bedeli
Numaralı Tribün: 200 TL + 16 TL Hizmet Bedeli
Maraton Tribün: 100 TL + 9 TL Hizmet Bedeli
Kuzey Kale Arkası:  20 TL + 2 TL Hizmet Bedeli
Misafir Tribün: 26 TL + 2,5 TL Hizmet Bedeli

Kale Arkası ve transfer edilmeyen Maraton Tribün biletleri ise 11 Ekim Perşembe günü saat 13:00'te satışa açılacaktır.

21 Ekim Pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan karşılaşma Bornova Stadı'nda oynanacak.

Kombine Sahibi Taraftarlarımızın Dikkatine

* Numaralı ve VIP Tribün biletleri 10 Ekim Çarşamba günü saat 13:00'te satışa açılacaktır. Kale Arkası Tribünü ve transfer edilmeyen kombine biletler ise 11 Ekim Perşembe günü saat 13:00'te satışa açılacaktır.

* 30 Eylül 2018 tarihinde oynanan Konyaspor maçında ceza alan taraftarlarımız 10 Ekim Çarşamba saat 13:00 ile 11 Ekim Perşembe saat 13:00 saatleri arasında biletlerini transfer veya kulübe devir edebilirler. Transfer edilmeyen veya kulübe devredilmeyen kombine biletler 11 Ekim Perşembe günü saat 13:00'te satışa açılacaktır.

GENEL BİLGİLER

• Maç bilet satışında kart kısıtlaması uygulaması yapılacaktır. Buna göre Göztepe'ye ait tribün biletleri 12 Ekim Cuma saat 13:00'e kadar sadece Göztepe Passolig Kartı ile satın alınabilecektir. 12 Ekim Cuma saat 13:00'te genel satışa açılacaktır.

• Beşiktaş Logolu passolig kart ile sadece misafir takıma ait tribünden bilet satın alınabilir.

• Kişi başı 3 bilet sınırı vardır.

• 7 yaş ve üzeri için Passolig kart ve bilet zorunludur.

Numaralı veya VIP Bilet Alana T-Shirt Hediye

Numaralı veya VIP Tribün bileti alan taraftarlarımıza GÖZGÖZ Mağazaları'ndan bisiklet yaka T-Shirt hediye! Taraftarlarımız 22 Ekim 2018 Pazartesi gününden itibaren GÖZGÖZ Güzelyalı 2 Mağazamıza uğrayarak hediye T-Shirt'lerini alabilecekler.

İmzalı Forma Kazanma Şansı

Maçın başlamasına yarım saat kala yapılacak çekiliş ile 9 taraftarımız, futbolcularımız tarafından imzalanmış yeni sezon forması kazanacak. Forma kazanan taraftarlarımız, 22 Ekim Pazartesi günü sosyal medya hesaplarımızdan yapılacak paylaşım ile duyurulacaktır.

Engelli Taraftarlarımızın Dikkatine

Engelli taraftarlarımız için Çarşamba günü saat 13:00'ten itibaren kulüp binamızın altında bulunan GÖZGÖZ Güzelyalı Mağazasında bilet yüklemeleri yapılacaktır.

Bilindiği üzere kulübümüz Bornova Stadyumu'nun kapasitesi gereği 48 olan engelli tribün kapasitesini 96'ya çıkarmıştır. Engelli taraftarlarımıza daha iyi hizmet vermek adına elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan kulübümüz bilet dağıtımında da bazı düzenlemelere gitmiştir. 

Buna göre bilet temini Atatürk Stadı passolig gişeleri yerine kulüp binamızın altında bulunan GÖZGÖZ Güzelyalı Mağazamızdan yapılacaktır. 

Bilet almak için gerekenler: 
1- Başbakanlık Engelli Kartı
2- Vizesi dolmamış Göztepe Passolig Kartı
3- Bir kişi en fazla 1 engelli bilet işlemi yaptırabilir.  Engelli Kartı fotokopisi getirilmesi zorunludur.
4- Bilet tanımlamaları her müsabaka öncesi Çarşamba günü saat 13:00'te biletler satışa açıldığı zaman başlar.

Taraftarlarımız, Engelli Kartı fotokopisi ile kulüp binamızın altındaki GÖZGÖZ Mağazası'na gelerek maç biletlerini alabilirler.

Kombine Satışları Devam Ediyor

2018-19 sezonu kombine satışları devam ediyor. 

Bu linke tıklayarak kombine biletler hakkında daha fazla bilgi bulabilir ve kombine bilet satın alabilirsiniz.”