Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş müsabakasında oynayacağımız Nazilli Belediyespor maçının biletleri 17 Aralık Pazartesi günü saat 13:00'te Passolig sistemi üzerinden satışa çıkacaktır. Kağıt bilet satışı yapılmayacaktır.

18 Aralık Salı günü saat 17:00'de başlayacak olan karşılaşma Bornova Stadyumu'nda oynanacaktır. Karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekilde;

VIP Tribün: 50 TL + 4 TL Hizmet Bedeli
Numaralı Tribün: 25 TL + 2,5 TL Hizmet Bedeli
Kuzey Kale Arkası: 10 TL + 1 TL Hizmet Bedeli
Misafir Tribün: Misafir Tribün biletlerinin satışı maç günü Bornova Stadyumu gişelerinde yapılacaktır. Bilet fiyatı 10 TL olarak belirlenmiştir.

Not: Kulübe devredilecek maraton tribün kombineleri 20 TL + 1 TL hizmet bedeli karşılığında satışa açılacaktır.

Engelli Taraftarlarımızın Dikkatine

Engelli taraftarlarımız için Pazartesi günü saat 13:00'ten itibaren kulüp binamızın altında bulunan GÖZGÖZ Güzelyalı Mağazasında bilet yüklemeleri yapılacaktır.

Bilindiği üzere kulübümüz Bornova Stadyumu'nun kapasitesi gereği 48 olan engelli tribün kapasitesini 96'ya çıkarmıştır. Engelli taraftarlarımıza daha iyi hizmet vermek adına elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan kulübümüz bilet dağıtımında da bazı düzenlemelere gitmiştir. 

Buna göre bilet temini Atatürk Stadı passolig gişeleri yerine kulüp binamızın altında bulunan GÖZGÖZ Güzelyalı Mağazamızdan yapılacaktır.

Bilet almak için gerekenler: 
1- Başbakanlık Engelli Kartı
2- Vizesi dolmamış Göztepe Passolig Kartı
3- Bir kişi en fazla 3 engelli bilet işlemi yaptırabilir.”