Teknik Direktörümüz Tamer Tuna, Adnan Süvari Tesisleri'mizde gerçekleşen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Değerlendirmelerde bulunan ve ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktörümüz Tamer Tuna'nın açıklamalarından satış başları şöyle:

"İlk olarak kahraman Türk ordusuna değinmek istiyorum. Allah, kahraman Mehmetçiğin yanında olsun. İhtiyaç duyduğumuz her şey damarlarımızda mevcut, bunu biliyoruz. Kahraman mehmetçiğimiz ülkemizin bütünlüğü için mücadelesini sürdürüyor, biz de dualarımız ile onların yanındayız.

Futbola döndüğümüz zaman biz her maçta futbol oynamaya çalışan bir takımız. Son oynadığımız maçta faul oranı çok yüksekti ve oyun çok fazla duraksadı. Takım olarak topu kazanma süremiz 7-8 saniyelik zamanlardayken oyun duraksayınca bu bizi olumsuz yönde etkiliyor. Ligin ikinci yarısında mücadele gücünün yüksek olduğu fakat oyun kalitesinin düştüğü maçlar oynanmaya başlandı bu da bizi etkileyen bir faktör.

Son 5 maçta kazanamayan bir takım algısı yaratılmaya başlandı fakat son 10 maçımıza baktığınızda 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet almış durumdayız. Göztepe iyi ve ligde değer gösterilen bir takım. Her maç kazanma ve futbol oynama odaklı bir anlayıştayız. Hedefimiz tabii ki efsane takımımızın gerçekleştirdiği Avrupa hayalini tekrardan gerçekleştirmek. Biz bu hayal ile çalışıyoruz, Şu anda herkesin tek odak noktası Göztepe'nin başarısı ve bu başarıyı sürekli hale getirecek organizasyonun oluşturulması.

Kadu'nun son maçta yaşadığı pozisyonun ardından dizinde bir ödem oluştu, bir süre bunu takip ettik o yüzden ilk etapta bilgilendirme yapmadık. Oyuncumuzun Gençlerbirliği maçına yetişmesi zor gözüküyor, önümüzdeki hafta oynaması için takiplerimizi sürdüreceğiz."