Göztepe'miz Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Gençlerbirliği'ne konuk oluyor. Saat 20:00'de başlayacak olan karşılaşma Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak.

Ligde Cuma, Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçların ardından 16 takım 21. hafta maçlarını tamamlarken haftanın son müsabakası ise Göztepe'miz ile Gençlerbirliği arasında olacak. Maç eksiği bulunan takımımız 33 puanla 8. sırada yer alıyor. 

Bu sezon deplasmanda 11 maça çıkan Göztepe'miz bu maçların 5'inde sahadan 3 puanla ayrılırken 2'sinde beraberlik 4'ünde ise mağlubiyet aldı. 

Rakibimiz Gençlerbirliği ise topladığı 22 puanla 14. sırada yer alıyor. Evinde 10 maça çıkan Ankara ekibi bu maçların 4'ünü kazanırken 3'ünde beraberlik 3'ünde ise mağlubiyet aldı.

Ankara deplasmanı öncesinde takımımızda 5 eksik bulunuyor. Sakatlıkları bulunan Kadu, Hakan Cinemre ve Ömer Şişmanoğlu'nun yanısıra kart cezalısı olan Andre Castro ve Beto da deplasman kafilesinde yer almıyor.

4 golü bulunan Tayfur Bingöl takımımızın en golcü oyuncusu olarak öne çıkarken ev sahibi ekip Gençlerbirliği'nde ise Petar Skuletic 5 gol ile ilk sırayı çekiyor.

Maçta düdük İstanbul bölgesinden Serkan Çınar'da olacak. Serkan Çınar bu sezon 3-2 galibiyetimiz ile sona eren Trabzonspor maçında da orta hakem olarak görev yapmıştı.