Teknik Direktörümüz Tamer Tuna 1-0 galibiyetimiz ile sona eren Demir Grup Sivasspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Göztepe armalı, İzmir'de pilotluk eğitimi gören pilotların giydiği bir mont ile sahadaydım bugün. Göztepeli komutanlarımızın bu hediyesini gururla taşıdım. Dört bir yanda vatanımız için şehit olan mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ise sabırlar diliyorum.

Maça baktığımız zaman bugün sahada bulundukları pozisyonun hakkını veren iki ekip vardı. 132 tane ikili mücadele oldu. Girilen pozisyonları değerlendirmek ve bireysel performanslar bugün skorda etkili olacaktı. Demba Ba attığı gol ve performansı ile bu etkiyi yaratmayı başardı.

Maça iyi başladık. Rakibimiz dikine paslarda yüzdesi çok yüksek, hücumda çoğalan bir ekip. Bizim orta sahadaki savunma disiplinimiz bu pas bağlantısını kesmeye yönelikti. Kazandığımız toplarda da hızlı geçişler yapmak istedik.

Oyuncularımın konsantrasyonu üst düzeydeydi bugün. Kazanmak güzel çünkü biz kazanmaya alışkın bir takımız. İkinci yarının sonunda ligde iyi bir konumda yer alacağız."