2018-19 sezonu ikinci yarısında kombine çıkarmayacak olan kulübümüz gelen talepler üzerine üç maçlık bir fırsat paketi hazırlamıştır. Hazırlanan paket iç sahada oynayacağımız Galatasaray, A. Alanyaspor ve Trabzonspor maçlarını kapsamaktadır.

17 Ocak Perşembe günü saat 13:00'te başlayacak olan satışlar, 26 Ocak Cumartesi günü saat 19:00'da Galatasaray maçının başlamasıyla sona erecektir.
 

Paket fiyatı aşağıdaki gibidir: 

Numaralı Tribün: 510 TL (Hizmet Bedeli dahil.)
VIP Tribün: 705 TL (Hizmet Bedeli dahil.)

 

Paket içerisindeki müsabakaların tek bilet fiyatları ise aşağıdaki gibidir:

Göztepe - Galatasaray (Numarali 216 TL, VIP 320 TL)
Göztepe - A. Alanyaspor (Numarali 166 TL, VIP 220 TL)
Göztepe - Trabzonspor (Numarali 191 TL, VIP 270 TL)
*Fiyatlara Hizmet Bedeli dahildir.

 

İKİNCİ YARIYA BAŞLANGIÇ FIRSATI: Kredi kartına 3 taksit imkanı!

·   Atatürk Stadyumu gişelerinden yapılacak olan satın almalarda tüm Bonus, tüm World, Finansbank Kredi Kartları, Passolig Kredi Kartı ve Halkbank Paraf kart sahipleri 3 taksit imkanından faydalanabilecektir. 
·   passo.com.tr üzerinden yapılacak satın almalarda ise tüm Bonus, tüm World ve Passolig Kredi Kartına 3 taksit imkanı sağlanacaktır.
·   Paketin taksitli satış fiyatları Passolig tarafından uygulanan vade farklarıyla Numaralı Tribün 545 TL, VIP Tribün ise 754 TL’dir.

 

Diğer şartlar:

·   Paketten faydalanabilmek için sadece Göztepe Passolig Kart sahibi olunması gerekmektedir.
·   Bir kişi en fazla 3 adet paket satın alabilir.
·   3 Maçlık Paket Bilet Fırsatı sadece Numaralı ve VIP Tribünleri için geçerlidir.
·   Göztepe - Galatasaray maçının biletleri 23 Ocak Çarşamba günü saat 13:00’te satışa çıkacaktır. 3 maçlık paket olarak satılmayan VIP ve Numaralı Tribün biletleri ile Kale Arkası Tribününün tamamı satışa açılacaktır.

 

(26 Ocak Cumartesi günü oynanacak olan Göztepe - Galatasaray maçının biletleri 23 Ocak Çarşamba günü saat 13:00'te satışa açılacaktır.)

 

Taraftarlarımızın bilgisine sunarız.