Teknik Direktörümüz Kemal Özdeş, Urla Adnan Süvari Tesisleri'mizde basın mensupları ile bir araya geldi.

İlk olarak kamp değerlendirmesi yapan teknik direktörümüz "İkinci yarının başlaması 1 hafta öne alınınca hazırlık için bizlere kısa bir süre kaldı. Ankaragücü maçının bitimiyle oyuncularımıza 1 haftalık bir antrenman programı verdik ve futbolcularımızın bu programa uymasını istedik.

Antalya Kampı'nı sakatlık vermeden tamamladık öncelikle bunun için mutluyuz. Gassama da sakatlığını atlattı ve takımla birlikte çalışmaya başladı. Kampımız oyuncularımızın kaynaşması ve gerek fiziksel gerek ise taktiksel altyapı oluşturma açısından oldukça verimli geçti. Kadromuza Serdar Gürler'i kattık, Sokol aramızdan ayrıldı. Genel anlamıyla verimli bir kampı geride bıraktık.

Kupada Antalyaspor ile karşılaştık ve şimdi Yeni Malatyaspor maçına hazırlanıyoruz. Umarım kupada sonuna kadar gideriz ve ligde de fark yaratan bir oyun sergileriz. Ligin ikinci yarısına kazanarak başlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kemal Özdeş'in değerlendirmelerinin ardından soru-cevap kısmına geçildi.

Adnan Süvari Tesisleri'mizde gerçekleşen basın toplantısının tamamını buraya tıklayarak YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz.