Teknik Direktörümüz Kemal Özdeş, Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Bugün eksik bir kadro ile mücadele etmesine rağmen kazanan rakibimizi kutluyorum öncelikle. 1. dakikada gol yiyerek maça 1-0 yenik başladık ancak sonra oyun olarak toparladık, daha doğru oynamaya başladık ve beraberliği bulduk. Savunmada güvenlikli oynamamız gereken bir alandaki çıkma çabası bize bir gol daha yedirdi. Bu golün ardından tekrardan doğru oyunu oynayarak skoru 2-2'ye getirdik.

Devre arasında oyunu doğru oynamanın, topa geniş sahip olmanın bize bu maçı kazandıracağını söyledim ancak bu sefer 53. dakikada bir penaltı golüyle geriye düştük. Bu dakikadan sonra rakibimizin direnci arttı. Rakip yarı alanda olsak da üretken olma konusunda zorlandık. 

İkinci yarıdaki penaltı pozisyonunda hakem kenarı geldiğinde ona şöyle söyledim "İlk yarı daha fazla süre kulaklığı dinlemene rağmen gelip bakmamıştın" dedim. Ceza sahası içindeki o karmaşanın içerisinde Murat da Alpaslan da birbirlerini tutuyorlar ve son anda kendini bırakan kazanıyor. Anlamak güç tabii, bunu ekrandan da çözemiyorsak bu problemdir. Futbol böyle bir oyun değil, futbol itmelerin olduğu bir oyun. Flu pozisyonlarda da 18. haftada hiç penaltısı olmayan bir Göztepe var. Böyle garip bir penaltı verilen bir maç oldu isterdim ki bu maç iki tane kaliteli, sistem oynamaya çalışan takımın mücadelesi olsun. Bizim için sonuç olarak kötü bir başlangıç oldu. Galatasaray maçını kazanarak bu mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz."