Teknik Direktörümüz Tamer Tuna, Kasımpaşa maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Hiç istemediğimiz bir sonuçla sahadan ayrıldık. Rakibimizin zaaflarına dönük gerçekleştirebileceğimiz iyi yönlerimizin hiç birini ortaya koyamadık. Buna sebep bir sürü faktör sayabiliriz. Poko'nun sakatlığından sonra taktiksel değişikliğimiz tamamen merkez orta sahayı tuttuğumuz zaman Soner ve Mossoro ile etkili olabilmeyi başarmaktı. Zaman zaman bunu gerçekleştirdik ama bir şey var ki en güçlü yönlerimiz olan oyun disiplimiz ve rakibe en az pozisyon veren takım olmamız. Bugün bu iyi yönlerimizi sahaya yansıtamadık.

VAR diyoruz, gereken pozisyonlar izlenebilmeli, bunlar izlenmeli. Mesela penaltı pozisyonu; Aytaç'ın gelişinden başlayarak izlemek lazım bu pozisyonu. Beto'nun hamlesinden sonra pozisyona ayağını sokan, çift ayağını yerden keserek gelen Aytaç. 3-4 kere izledim bu pozisyonu. Sağlıklı değerlendirdiğiniz zaman penaltı ile alakası yok. Maçın tüm akışını değiştiren bir pozisyon oldu. Yine direkt kırmızı olabilecek birkaç pozisyon vardı izlenmedi bile. Bu pozisyonlar nasıl değerlendirilmedi şaşırıyorum. Çok büyük hatalar oldu bugün sahada.

Tabii ki kendi öz eleştirilerimizi de yapıyoruz. En güçlü yönlerimiz en zaaflı yönlerimize dönüştü bu karşılaşmada. Bunun sorumluluğunu alıyoruz.