Teknik Direktörümüz İlhan Palut, 1-0 galibiyetimiz ile sona eren A. Alanyaspor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Bizim için çok önemli bir deplasmandı çünkü Alanyaspor iç sahada ligin en agresif top oynayan, en çok pozisyona giren ve rakibe de az pozisyon veren takımlarından biriydi. Bu maça çok iyi hazırlandık hep söylediğim gibi Göztepe'ye kendi oyun felsefemizi oturtmaya çalışıyoruz. Oyuncularım özellikle ilk yarıda bunun reaksiyonunu çok net bir şekilde verdi. Pas oyunu oynayabilen, geriden oyun kurabilen özgüvenli bir takım görüntüsü verdik. İkinci yarı rakibimiz iç sahada oynamanın avantajıyla tempolu başladı ama sonradan oyunda dengeyi kurduk ve aradığımız golü de bulduk. 

Özetle oynanan 70 dakikalık oyundan ve son 20 dakikadaki mücadeleden çok memnunum. İlk yarıdaki pas oyununu, güvenli oyunu 90 dakikaya yaymamız gerekiyor. Oyuncularımıza gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Buraya gelip bizi destekleyen taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Yarın itibari ile bu galibiyeti unutup önümüzdeki maçlara hazırlanmaya devam edeceğiz ve inşallah çıkışımızı sürdürmeye çalışacağız."