Teknik Direktörümüz İlhan Palut 2-2 sona eren Fenerbahçe karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Son haftalarda yakaladığımız çıkışı sürdürmek ve iç sahada oynadığımız için kazanmak istediğimiz bir müsabaka oynadık. Maça etkili başladık, golü erken bulduk bundan sonra top daha çok Fenerbahçe'de kalsa da kontra ataklar ile skoru arttırabilecek pozisyonlar yakaladık. Rakibimiz de pozisyonlar buldu ve devreye 1-1'lik skorla girdik.

İkinci yarıda takımımız daha agresif bir hücum karakteri koydu sahaya, maçı daha çok istedi. Öne de geçtik ama yine bir anlık dikkatsizlik sonucu skor 2-2'ye geldi. Son 20 dakika gerçekten Fenerbahçe'yi çok dengesiz yakaladık, çok fazla oyuncu ile rakibimizin yarı sahasında bulunduk ama gol yollarındaki son hareketi istediğimiz gibi yapamamamız maçın berabere bitmesine sebep oldu. 

Takımımın oynadığı oyundan daha da önemlisi 90+9. dakikaya kadar gösterdikleri kazanma karakterinden oldukça umutluyum. Defansif anlamda daha az poziyon vermemiz gerekiyor, pas sayımızı çoğaltmamız gerekiyor bunların çalışmalarını yapacağız. Daha iyi olmak için yolumuz var ve bunu çok çalışarak gerçekleştireceğiz. Son olarak bugün çok güzel bir ambiyans yaratan, takımımızla birlikte maçı oynayan taraftarımıza teşekkür ediyorum."