Teknik Direktörümüz İlhan Palut, Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"5 haftalık çıkışımızı devam ettirmek, istikrara dönüştürmek istediğimiz bir karşılaşmaydı. İlk yarı itibarı ile dengede giden bir oyun vardı, rakibimizin de bizim de akan oyunda pozisyonlarımız yoktu. 3 tane duran top golü oldu ve maalesef bunların 2'si bizim kalemizeydi. Bu dikkat etmemiz gereken bir noktaydı. 2-1 olunca oyunda bazı dengeler değişti. 

2. yarının 10. dakikası itibarı ile riskler almaya başladık. Beklediğimiz hücum çeşitliliği sahaya yansımazken tam aksine rakibe boşluklar bırakmaya başladık. 2 tane duran topun benzerinde olduğu gibi yine pozisyon sayılmayacak bir atakta 3. golü kalemizde gördük. Bizim de 2. yarıda yakaladığımız pozisyonlar oldu fakat değerlendiremedik.

Özetle söylemek gerekirse bugün istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Bugün bizden daha fazla isteyen bir Gençlerbirliği takımı vardı. Tabii ki futbolda yenilgiler var önemli olan bu yenilgilerin takımda kırılma yaratmasına izin vermemek. Nasıl ki galibiyetleri hemen ertesi gün unutuyorsak bu mağlubiyeti de unutmak durumundayız. Yarın yapılacak antrenman ile birlikte hep beraber ayağa kalkarak, çok çalışarak yolumuza devam edeceğiz."