Teknik Direktörümüz Kemal Özdeş, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Kaybettiğimiz için üzgünüm. Ligin ikinci yarısındaki ilk iki haftaya oranla biraz daha etkisiz bir oyun oynamak bugun beni üzdü. Gol yediğimiz ilk ana kadar orta saha mücadelesi geçen oyunda Fenerbahçe baskı kurmayı başardı. Birinci bölgeden çıkamadık. Doğru yerleşememek üretken olmamızı engelledi.

İkinci yarı yine böyle bir oyun, yine topun bizde olacağı bir oyun öngördük ama 50. dakikada 10 kişi kalmak belki bugün bütün planları bozdu. Çünkü oyunun stratejisi değişti. 1-0 geridesiniz ve10  kişi kaldıktan sonra ne kadar süre bunu 1-0'da tutarsanız ki şunu söylüyorum 80-85. dakikalara kadar gitsek biraz ofansif hamle yapabilirdik. İkinci gol de geldikten sonra bugünkü maç bitti. Bugün istediklerimizi yapamamak, bu atmosferde topa sahip olamamak ve 10 kişi kalmak bu mağlubiyeti getirdi diye düşünüyorum. 

Bugün tek karımız belki 10 kişi kaldığımız bölümde verdiğimiz mücadele ve oyun disipliniydi. Kaybederken de bazen bazı şeyler kazanırsınız. Bu iyi yaptığımız şeyler önümüzdeki hafta geri dönüş için bize lazım olacak. Hem camiamın gücü, hem kulübümün düzeni bu geri dönüşü çabuklaştıracak diye düşünüyorum. Şimdi Çarşamba günü bir kupa maçımız hafta sonunda da bir lig maçımız var. Hemen kazanarak bir çıkış başlatmak istiyoruz."