Teknik Direktörümüz Kemal Özdeş karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Bugün kaybetmek bizim adımıza çok üzücü oldu. Bu son dakika golüyle olduğu için biraz daha üzüldük. Her iki takım da maçtan önce aynı puana sahipti. Bugün kazanan takım 7. sıradaki takımla puan farkını 3'e düşürecek ve bir adım daha yukarıya çıkacaktı. Bugün bunu rakibimiz elde etti.

Oyunun ilk golü yediğimiz ana kadarki bölümünde istediğimiz oyun gerçekleşirken rakibimiz en etkili olduğu şekilde golü buldu. Sonrasında biz daha fazla topa sahip olduk, daha doğru oynamaya başladık ve birkaç pozisyon bulduk ama devreye 1-0 geride girdik. Lumor'un bir sakatlığı vardı ve oyunun şekli değişince 2 oyuncu değişikliği birden yaptık. 

İkinci yarıda da benzer bir oyun oldu yine Kayseri takımı topu bize verdi yine ikinci bölge ve kendi yarı alanını savundu. İlk yarıdan farklı olarak biz daha geniş hücum etmek durumunda kaldık ama topu doğru yere ulaştıramadık. Bugün son hamlemiz iki forvete dönmekti. 75'ten sonra rakip alanda biraz daha baskı kurabildik karşılığında korner ve serbest atışlarla da pozisyon üretmeye çalıştık. Bunlardan birinde de oyuna beraberliği getirdik. Bunun hemen ardından bir baskı yaratabilecekken golü kalemizde görmek bizim adımıza üzücü. Belki gole sevinirken mağlubiyet golünü gördük bugün kalemizde. Bunu düzeltmemiz lazım. 

Önümüzdeki hafta tekrar çıkış yakalayacağız diye düşünüyorum. İç sahada daha iyi performans gösteriyoruz. Yine bulunduğumuz sıraya ve puana bakmaksınız bu mücadeleyi sürdüreceğiz ve kazanarak tekrar bir çıkış yakalamanın peşinde olacağız."