Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynayacağımız Trabzonspor maçının biletleri 20 Şubat Çarşamba günü saat 15:00'te Passolig sistemi üzerinden satışa çıkacaktır. 

22 Şubat Cuma günü saat 20:30'da başlayacak olan karşılaşma Bornova Stadyumu'nda oynanacaktır. Karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekilde;

VIP Tribün: 250 TL + 20 TL Hizmet Bedeli
Numaralı Tribün: 175 TL + 14 TL Hizmet Bedeli
Kuzey Kale Arkası: 20 TL + 2 TL Hizmet Bedeli
Misafir Tribün: 26 TL + 2,5 TL Hizmet Bedeli

Not: Kulübe devredilecek maraton tribün kombineleri 100 TL + 9 TL hizmet bedeli karşılığında satışa açılacaktır.
*21 Şubat Perşembe günü saat 15:00'te genel satış başlayacaktır.
*Trabzonspor logolu kartlar sadece rakip tribünden bilet alabileceklerdir.

Engelli Taraftarlarımızın Dikkatine

Kulübümüz sizlerden gelen öneri ve talepleri değerlendirmeye devam ediyor. Engelli taraftarlarımız için en iyisini yapmak için azami özen gösterilmektedir.

Son iki sezondur 48 olan engelli taraftar kontenjanını 96'ya çıkaran kulübümüz, engelli biletlerini de internet üzerinden yapılacak olan başvurularla vermeye başlıyor. Böylece engelli taraftarlarımızın kulübe ya da herhangi bir gişeye gitmesine gerek kalmıyor, oturduğu yerden cep telefonu ya da bilgisayarından bilet başvurusu yapabiliyor.

Engelli bilet talep formu 20 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 13:00'te https://gozte.pe/engellibileti adresinde açılacaktır.

Peki yeni sistem nasıl çalışıyor?

Öncelikle kulübümüz tarafından tutulan Engelli Taraftar Listesine kayıt olmanız gerekmektedir.
2018-19 sezonu ilk yarısında herhangi bir maça engelli bileti alan taraftarlarımız otomatik olarak bu listeye eklenmiştir.
Yeni kayıt olmak isteyen taraftarlarımızın ise Başbakanlık tarafından verilen Engelli Kartı ve Kimlik Kartlarıyla kulübümüze gelip kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.
Maç biletlerinin satışa açılmasıyla aynı saatte https://gozte.pe/engellibileti adresine girip bilet başvuruları yapılacaktır.
Bu bölümde refakatçi hakkı bulunan taraftarlarımız kendi başvurularını yaptıktan sonra refakatçileri için de sisteme bilgi gireceklerdir.
Bilet yüklemeleri yapılacak olan engelli taraftarlarımız kapasite dolduğunda https://gozte.pe/engellibileti sayfasından duyurulacaktır.